Vervolg afbeelding pagina's

Winkel

Alles voor jouw hond en veel voor jouw kat

Alle producten die wij verkopen dragen bij aan het welzijn van jouw hond en kat. Dat geldt voor ons hoogwaardige voer – vers, brok en houdbaar – voor de snacks en voor onze andere producten zoals tuigen, lijnen en speeltjes en verzorgingsproducten.

Openingstijden

 • maandag tot en met zaterdag 16.00 en 18.00
 • zaterdag van 11.00 tot 13.00
 • op afspraak
 

Bezorgen

 • zaterdag tussen 18.15 en 20.15
 • gratis bezorgen bij orderbedrag boven €45,-
 • €5,- bezorgkosten bij een orderbedrag tot €45,-
 • bezorgregio binnen een straal van 15 km rond Aduard
 • betalen per (mobiele) pin is mogelijk
   Terug
  Lijnen en tuigen

  Lijnen en tuigen

  Wij adviseren voor de dagelijkse wandelingen gebruik te maken van een lijn van minimaal 3 meter en een goed passend tuig. Deze combinatie verhoogt het welzijn van de hond.

  Tuigen

  Een tuig heeft veel voordelen boven een halsband. Voor een toelichting hierop zie dit artikel.
  Er zijn vele soorten tuigen op de markt. Onze voorkeur ligt bij het vijfvoudig verstelbare tuig. Vanwege de ruimte die dit tuig achter de oksel biedt en de vele verstelmogelijkheden. Wil je een tuig aanschaffen dan is het handig om jouw hond mee te nemen. We kunnen het tuig dan op maat afstellen. In ons assortiment hebben we tuigen van Abaca en Dog Copenhagen.
  Voor aandachtspunten en een video van het omdoen van een tuig zie tips.

  Lijnen

  Voor ons is de minimale lengte van een lijn 3 meter. Helaas is dit nog steeds geen standaard lengte in de dierenwinkel. Bij ons heb je de keus uit nylon en leer, smal en breed, antislip of glad, zwart, bruin of een kleur. De prijzen variëren tussen €10,50 (smal nylon) tot €39,95 (breed leer).
  Ter overbrugging naar het los lopen of om je hond in gebieden met aanlijnplicht de ruimte te geven, hebben we langere lijnen in het assortiment. Antislip 5, 7, 10 meter, smal en breed. Biothane (kunststof) 10 meter, small, medium, breed in diverse kleuren.