Vervolg afbeelding pagina's

Mosi - Janny SchenkelHondenspeeltuinen

Deze terreinen zijn omheind, zodat het mogelijk is je hond hier los te kunnen laten lopen.

Assen

 Hondenspeeltuin Assen Oost is te vinden aan Adelaarsweg 1, 9404 CW Assen. Het terrein is dagelijks open van acht uur 's ochtends tot zonsondergang.

Het terrein is volledig omheid en heeft twee hekken voor binnenkomst. De speeltuin grenst aan een dierenboederij. Voor honden die het zien van konijnen, geiten en paarden te leuk of spannenend vinden, is het wijs om ingang aan de andere kant te gebruiken.
Op zaterdag is er van twaalf tot twee uur speelgelegenheid voor kleine hondjes.

Beilen

Hondenspeeltuin Beilen ligt aan de A28, afslag 30. Aan het einde van de afrit rechtdoor het bedrijventerrein op en aan einde bedrijventerrein nog 500 meter. Vlak voor kruising aan de rechterkant is de speeltuin. 
De speeltuin is vrij toegankelijk tegen een vrijwillige bijdrage. Het terrein is omheind met 2 meter hoog hekwerk, ca 1,5 voetbalveld groot. Er staan veel speeltoestellen en een zandbak. Er is een wateraansluiting voor drinken en eventueel schoonspuiten.
Voor pups is er een klein afgerasterd veldje.  Poepzakjes en afvalbakken zijn beschikbaar.
De hondenspeeltuin is voor iedereen vrij toegankelijk vanaf zonsopgang tot zonsondergang. 

Drachten

Hondenspeeltuin Drachten is te volgen op Facebook. Het terrein is te vinden aan Langewijk, 9202 CN Drachten.

Hoogezand

Een omheind speelveld op kruising van N385 en  Erasmusweg. Zie deze link.

Roden

Een afgesloten hondenspeelweide met wat hindernissen van ongeveer 50 vierkante meter groot. Deze is te vinden in Roden bij de kruising Hofstedenlaan- Kastelenlaan. Zie ook deze link.